Weert juni 2015

Het dameskoor van de Martinusparochie houdt op te bestaan. Na bijna 46 jaar komt er een einde aan dit koor. Jarenlang waren zij te horen op de zaterdagavond, maar ook bij o.a. diverse huwelijken en uitvaarten. Het was een vertrouwd geluid. Met veel passie hebben de dames hun beste krachten gegeven aan dit koor. Maar helaas, hun aantal nam steeds meer af. Een laatste oproep in het vorige Carillon en in de kerk heeft geen nieuwe leden opgeleverd. Zaterdag 11 juli om 19.00 uur zingen zij voor het laatst in de kerk. We mogen dankbaar zijn voor zoveel jaren dameszang. Jammer genoeg komt aan deze vorm nu een eind. Hopelijk blijven zij komen bij de zaterdagavondmis om vanuit de kerk de samenzang te ondersteunen. Dirigent, organist en leden, nogmaals heel veel dank.